Reunió d’Oficines de turisme de l’Urgell a Bellpuig

El Consell Comarcal de l’ Urgell organitza la segona trobada de tècniques de les oficines de turisme de l’ Urgell.

Amb l’objectiu d’establir ponts de diàleg entre les diferents oficines de turisme de l’ Urgell i conèixer de primera mà els recursos comarcals i poder-los promocionar de manera conjunta, el Consell Comarcal de l’ Urgell ha organitzat el dimarts 13 de desembre una trobada d’oficines de turisme de l’ Urgell, a Bellpuig.

Aquestes trobades permeten assolir una millor coordinació per tal de donar una excel·lent atenció als turistes i visitants, i contribuir entre tots, a donar a conèixer els atractius turístics existents. Aquesta trobada és un pas important per establir contactes, i intercanvis d’ idees i propostes entre els tècnics de les diferents oficines de turisme.

Hi ha participat responsables de l’Oficina municipal de turisme d’Agramunt, de Bellpuig, de Verdú i de l’Oficina Comarcal de Turisme de l’Urgell, a Tàrrega. Ha comptat amb la visita de l’alcalde de Bellpuig i President del Consell Comarcal, Salvador Bonjoch.