REEDICIÓ DELS DÍPTICS DEL CAMÍ IGNASIÀ I DEL CAMÍ DE SANT JAUME, A L’URGELL

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell reedita els díptics del  Camí Ignasià i del Camí de Sant Jaume a l’Urgell.

El Camí Ignasià comença al santuari de Loiola, a Guipúscoa, on el cavaller St. Ignasi de Loiola començà el seu pelegrinatge, fins a la Cova de Manresa, on el sant visqué una profunda experiència espiritual que marcà la seva vida i el món jesuític.  A l’Urgell transcorre per les poblacions de Bellpuig, Verdú, Tàrrega i El Talladell. El camí està marcat amb fletxes de color taronja, així com pals indicadors al llarg del camí que coincideix en alguns trams amb el trajecte del Camí de Sant Jaume, però en sentit contrari.

El Camí de Sant Jaume , té 3 rutes; una que passa pel Talladell, Tàrrega, Vilagrassa, Anglesola  i continua cap a Lleida. L’altra que passa pel Talladell, Tàrrega, Tornabous, El Tarròs, La Fuliola i Boldú, per continuar cap a Balaguer pel camí nord. I la tercera, va per Montblanquet, Els Omells de na Gaia, Vallbona de les Monges Llorenç de Rocafort, Maldà, Sant Martí de maldà, Belianes, Bellpuig i Preixana, i continua cap a Lleida. 

S’han reeditat  1.000 unitats de cada publicació per donar a conèixer aquests dos trajectes que transcorren per l’Urgell.

Aquest material  és una bona eina d’informació per als pelegrins que arriben a l’oficina de turisme fent el Camí Ignasià o el Camí de St. Jaume ,  o bé, pels que l’estan preparant, així com pels ajuntaments, oficines de turisme i allotjaments dels  pobles on passa el Camí.