Nou material de La Ruta del Cister

La Ruta del Cister presenta un nou fulletó que inclou 10 recorreguts per fer en cotxe, en qualsevol època de l’any i de diferents temàtiques. Son idees perquè el visitant pugui escollir el recorregut que més li agradi segons les motivacions de cadascú i així treure profit del seu viatge per les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell, resseguint pobles i valls, mentre descobreixen la varietat de paisatges, que se succeeixen al llarg de les seves carreteres.

Els 10 recorreguts que us proposem són: els cellers modernistes, la vall del Corb, terra de castells, muntanyes de Prades i el bosc de Poblet, tallers artesans del Cister, La Ruta del Cister en família, terra de vins, ruta de les llegendes de l’Alt Camp, les meravelles de la Conca i la serra de Almenara i la ribera del Sió.

S’ha editat un total de 20.000 exemplars en dos formats (català/anglès i castellà/francès). Aquesta acció ha estat desenvolupada per les àrees de Turisme dels consell comarcals de l’Alt Camp, Conca de Barberà i l’Urgell per promocionar La Ruta del Cister.