Nova Guia de Fires i Festes de l’Urgell 2017

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell edita la Guia de Fires i Festes de l’Urgell.

S’han editat  5.000 unitats de la nova publicació amb les principals festes i fires de la comarca. També hi ha un mapa de l’Urgell on el visitant podrà situar-se en el territori i descobrir la varietat d’actes culturals i lúdics.

 Aquest material és de gran utilitat per informar als turistes de l’oferta d’oci existent i també per assistir a les fires i mostres on el Consell Comarcal participa aquest any;  la Fira de St. Josep de Mollerussa, la Fira de St. Miquel de Lleida, i els salons turístics del Mercat d’Escapades i el B-Travel a Barcelona.

També es repartirà el material als ajuntaments, oficines de turismes, allotjaments i espais visitables de la comarca.