Participació a la Fira de St. Josep de Mollerussa

Del 17 al 19 de març el Consell Comarcal de l’Urgell participa a la Fira de St. Josep  de Mollerussa, dins l’espai “Aliments del territori i tu”, del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. En aquest espai tots els Consells Comarcals de Lleida hi són representats.

A l’estand de l’Urgell hi ha un  mostrador  amb opuscles i fulletons turístics dels establiments de la comarca que es dediquen al sector agroalimentari, així com material turístic com poden ser mapes, guies de l’Urgell i La Ruta del Cister.   

A l’espai central hi ha un showcooking o espai de demostració, on els establiments agroalimentaris i els restaurants poden mostrar el seu producte i els seus plats al públic de la Fira. De l’Urgell hi participen 3 establiments que faran maridatges i demostracions el divendres i diumenge. Són   Celler Petit Duran de Sant Martí de Maldà, Olis Roc de Vallbona de les Monges i Cerveses Matoll de Belianes amb la presentació de la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida.  

Les properes fires on assistirà el Consell Comarcal de l’Urgell seran a la Fira de Turisme Actiu i l’Esport de Lleida, el 25 i 26 de març, a  la fira de turisme  B-Travel de Barcelona a l’abril i   al Mercat d’Escapades de Barcelona  a finals de  maig.