Participació al Saló de l’Esport, Turisme actiu i Turisme de Muntanya a Lleida

La Ruta del Cister participa al Saló de l’Esport, Turisme Actiu  i Turisme de Muntanya de Lleida

Amb l’objectiu de fidelitzar el visitant i turista lleidatà i de comarques; i de donar a conèixer l’oferta turística del territori, els serveis de turisme dels consells comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell participaran per primera vegada al Saló de l’Esport, Turisme Actiu i Turisme de Muntanya (STM), que tindrà lloc al recinte firal de Lleida els dies 25 i 26 de març, sota la marca La Ruta del Cister.

El Saló de l’Esport i Turisme Actiu i Turisme de Muntanya (STM) celebra la quarta edició, esta dedicat a l’esport i al turisme actiu i de muntanya. Aquest any coincideixen en dates i espais amb la Fira del Llibre de Muntanya, el Saló Infantil i Familiar Petitàlia i també Mascota’m.

La Ruta del Cister hi participarà en aquesta nova edició amb un estand propi per oferir les rutes de senderisme dels diferents municipis, el GR175 La Ruta del Cister, les activitats a la natura i tota l’oferta turística de les tres comarques. A més, per captar l’atenció dels visitants a l’estand i agrair la seva confiança, es promouran sortejos atractius com un cap de setmana en un bungalow per a 4 persones dues nits al càmping Serra de Prades de Vilanova de Prades (Conca de Barberà), una nit per a 2 persones en règim d’allotjament i esmorzar i circuit termal al Hotel balneari Rocallaura (Urgell), un dinar per a dues persones al restaurant Rocallauracafé de Rocallaura (Urgell), una habitació per a dues persones en règim d’allotjament i esmorzar a l’Hotel Class Valls amb visita i tast de vins en el Celler Mas Vicenç (Alt Camp), i unes guies de senderisme i entrades a diversos museus i monuments de l’Alt Camp