Un bloguer holandès visita l’Urgell

L’11 i 12 de maig el bloguer holandès Bjorn Troch ha visitat l’Urgell. El bloguer que gestiona el blog d’aventures i reptes The Social Traveler, va iniciar el seu trajecte a Catalunya fa dies i arriba del sender GR175 La Ruta del Cister, al Monestir de Poblet fins al Monestir de Vallbona de les Monges, on ha visitat el cenobi femení i els ha portat verdures i hortalisses, objectiu que forma part d’una sèrie de reptes i pistes. S’ha allotjat a Balneari de Rocallaura on ha gaudit d’un sopar degustant la gastronomia de la zona i s’ha relaxat a l’spa de l’establiment.
El divendres 12 ha visitat L’Olivera Cooperativa de Vallbona de les Monges on li han explicat el procés de transformació del raïm i les olives per elaborar el vi i l’oli d’oliva. S’ha interessat per la tasca social i inclusiva de la cooperativa.