Nous vídeos promocionals de Turisme de l’Urgell

VÍDEOS PROMOCIONALS DE TURISME DE L’URGELL

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell ha realitzat 4 vídeos promocionals per donar a conèixer turísticament la comarca de l’Urgell.

Es tracta de 4 vídeos separats per temàtiques:

PAISATGE

GASTRONOMIA

CULTURA

URGELL EN GENERAL.

Són vídeos de 3 minuts de durada on es mostren imatges dels diferents recursos turístics de l’Urgell: els pobles, productes de proximitat, museus, racons amb encant, zones verdes, castells, monestirs, allotjaments, gastronomia…

Quan es visualitza el vídeo es poden veure els principals espais d’interès de la comarca, on hi tenen cabuda totes els municipis i pobles agregats. La idea és promoure la comarca de l’Urgell d’acord amb els 4 temes escollits i posar en valor la varietat i riquesa de recursos que hi ha al territori. Les imatges són de diferents èpoques de l’any, ja que s’ha buscat imatges de boira, d’arbres  fruiters, flors, camps, vinyes..per poder veure l’esplendor de la natura, plena de llums i colors diferents.

També s’han editat 4 espots de 20 segons de durada, amb els títols:

APROPA’T A L’URGELL

ASSSABOREIX ELS PRODUCTES

RELAXA’T I DESCANSA

TERRITORI AMB HISTÒRIA

 Aquests vídeos es difondran a través de les pàgines web de l’Àrea de turisme www.turismeurgell.cat i www.urgell.cat, així com a través de les xarxes socials i també serà una eina útil per assistir a les fires on participa el Consell Comarcal de l’Urgell, de manera que es donarà  a conèixer els atractius turístics de l’Urgell.

L’empresa que ha realitzat els vídeos és Lleida Pirineus Media Holding SL, Lleida TV.

Consell Comarcal de l’Urgell