Periodistes franceses visiten l’Urgell

El 27 i 28 de setembre dues periodistes franceses de la revista AR Magazine han visitat diferents espais de la comarca de l’Urgell.  Es tracta d’una publicació dedicada al turisme sostenible i alternatiu, amb una versió amb paper de 40.000 exemplars.    

Les periodistes han visitat la província de Lleida, i en concret a l’Urgell, s’han interessat en el Celler l’Olivera de Vallbona de les Monges per tal de veure l’elaboració dels vins i escumosos i n’han degustat diferents tipus. Estaven molt interessades en conèixer la tasca social i integradora de l’empresa.  

Després han anat al Monestir de Vallbona de les Monges on pogut descobrir els diferents espais del cenobi cistercenc, així com el nou audiovisual i la farmàcia. Han fet un recorregut pel poble per descobrir diferents racons de la vila.

Tot seguit, s’han allotjat a l’allotjament rural Cal Menut de Belianes, on han gaudit d’un sopar degustant la gastronomia de la zona.

El dijous 28 de setembre al matí, han visitat l’empresa  Torrons Fèlix d’Agramunt on han pogut conèixer el procés d’elaboració dels torrons amb IGP  i xocolates i dolços, utilitzant productes del territori com són l’ametlla o la mel.

Aquest press trip ha estat organitzat pel  Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Ara Lleida i ha comptat amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Urgell i els establiments que han visitat les periodistes.