2 grups de bloggers d’Alemanya i Madrid han visitat l’Urgell

Dimecres 7 de març 2 blogguers de Frebeuter Reisen d’ Alemanya han visitat  l’Urgell per descobrir la cultura i la gastronomia del territori. Primer han fet una visita i degustació al Celler Analec de Nalec i després han dinat al restaurant Rocallauracafè de Rocallaura . A la tarda han descobert  el Monestir de Vallbona de les Monges on han pogut veure  els diferents espais del cenobi cistercenc, així com el nou audiovisual i la farmàcia. Han fet un recorregut pel poble per descobrir diferents racons de la vila.

Dijous 8 de març, 3 blogguers de TravelInspirers, de Guias Viajar y Chavetas de Madrid,  han realitzat una visita guiada per la vila medieval de Guimerà, declarada conjunt historicoartístic,  i després han dinat al restaurant Rocallauracafè de Rocallaura. Els dos bloggs trips han visitat l’Urgell per continuar després descobrint la província de Lleida.  

Aquests viatges han estat organitzats pel  Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida Ara Lleida i han comptat amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Urgell i els establiments que han visitat les periodistes.