El Consell Comarcal participa a la Fira de Mollerussa, del 16 al 19 de març

Del 16 al 19 de març el Consell Comarcal de l’Urgell participa a la Fira de St. Josep  de Mollerussa, dins l’espai “Aliments del territori i tu”, del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. En aquest espai tots els Consells Comarcals de Lleida hi són representats.

A l’estand de l’Urgell hi ha un  mostrador  amb opuscles i fulletons turístics dels establiments de la comarca que es dediquen al sector agroalimentari, així com material turístic com poden ser mapes, guies de l’Urgell i La Ruta del Cister.  

A l’espai central hi ha un showcooking o espai de demostració, on els establiments agroalimentaris i els restaurants poden mostrar el seu producte i els seus plats al públic de la Fira. De l’Urgell hi participen 3 establiments que faran maridatges i demostracions durant aquests dies. Són   Cerveses Matoll de Belianes, el Restaurant RocallauraCafè de Rocallaura i el celler l’Olivera de Vallbona de les Monges.   

El Consell Comarcal de l’Urgell serà present també,  al Saló de l’Esport i turisme Actiu de Muntanya de Lleida, el 17 i 18 de març, dins l’estand de La Ruta del Cister.

També participarà al Saló de turisme B-Travel de Barcelona a l’abril i  al Mercat d’Escapades de Barcelona, al maig.