La Ruta del Cister participa al Saló de l’Esport de Lleida, 17 i 18 de març

La Ruta del Cister participa al Saló de l’Esport, Turisme Actiu  i Turisme de Muntanya de Lleida

Amb l’objectiu de fidelitzar el visitant i turista lleidatà i de comarques; i de donar a conèixer l’oferta turística del territori, els serveis de turisme dels consells comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell participen per segona vegada al Saló de l’Esport, Turisme Actiu i Turisme de Muntanya (STM), que té lloc al recinte firal de Lleida els dies 17 i 18 de  març, sota la marca La Ruta del Cister.

El Saló de l’Esport i Turisme Actiu i Turisme de Muntanya (STM) celebra la quinta  edició, esta dedicat a l’esport i al turisme actiu i de muntanya.

La Ruta del Cister hi participarà en aquesta nova edició amb un estand propi per oferir les rutes de senderisme dels diferents municipis, el GR175 La Ruta del Cister, les activitats a la natura i tota l’oferta turística de les tres comarques. A més, per captar l’atenció dels visitants a l’estand i agrair la seva confiança, es promouran sortejos atractius de productes agroalimentaris de les tres comarques.