La Ruta del Cister finalitza el rodatge de 4 vídeos promocionals

Els consells comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell han estat gravant conjuntament, diferents espais de les tres comarques per l’edició d’un vídeo promocional de La Ruta del Cister de 4 minuts i tres més de 2 minuts, un per comarca.

El material audiovisual ressalta el turisme cultural i presenta els llocs més emblemàtics de les tres comarques a través d’un relat més emocional, centrat en les persones i les seves vivències i  ha comptat amb la col·laboració de dues noies com a protagonistes. L’objectiu d’aquesta nova acció és promocionar el territori Cister com a destinació turística cultural en motiu de l’Any del Turisme Cultural.

Aquests espais son: a la Conca de Barberà: l’itinerari micològic del Paratge natural de Poblet, el monestir de Poblet, les Coves de l’Espluga de Francolí, el pas de ronda i l’església de Santa Maria de Montblanc, el celler Carles Andreu de Pira, la torre del castell i la botiga de Cal Jaume Punto de Santa Coloma de Queralt. A l’Urgell: el monestir de Vallbona, Guimerà, el castell i la ceràmica de Verdú, el Museu comarcal de l’Urgell de Tàrrega, l’església i el Mausoleu de Ramon Cardona de Bellpuig, el refugi antiaeri, l’Espai Guinovart i els torrons i la xocolata d’Agramunt. A l’Alt Camp: el Centre d’interpretació del tèxtil del Pla de Santa Maria, el monestir de Santes Creus a Aguamúrcia, el santuari de Montserrat a Montferri, el celler modernista de Nulles, el Columbari de Vila-rodona, l’Aixopluc dels Castells del Gaià a Querol i el Camí de les Terres del Gaià al Pont d’Armentera.