Presentació de Benvinguts a Pagès, el 9 i 10 de juny a l’Urgell

Presentació del “Benvinguts a Pagès”, a l’#Urgell

Aquest matí ha tingut lloc al Consell Comarcal de l’#Urgell, la presentació del programa “Benvinguts a Pagès”. El president comarcal, Salvador Bonjoch i el coordinador a l’Urgell, Jaume Pané, han explicat que aquesta activitat, que es realitza a nivell de tot Catalunya, ens brinda una oportunitat per redescobrir allò que mengem i conèixer les persones que produeixen els aliments que posem cada dia a taula.

A la presentació hi han assistit els representants dels restaurants, productors i allotjaments, que participen en aquesta actuació a la nostra comarca i han explicat l’oferta que ofereixen durant el cap de setmana del 9 i 10 de juny.

Allotjaments:
Cal Menut de Belianes
Masia Cal Monic de Castellserà

Restaurants:
Cal Menut de Belianes
Restaurant 2007 de la Fuliola

Productors:
Analec de Nalec
Sidra Riera Badias
Bermut Cerveseria Matoll de Belianes

Activitats complementàries:
Festival Tastasons de Preixana
Museu del Torró i la Xocolata d’Agramunt

Us convidem a participar al “Benvinguts a Pagès”!!