Reunió a l’Urgell sobre els paquets turístics

Dimecres 30 de maig , al Consell del Consell Comarcal de l’Urgell, ha tingut lloc  una trobada per donar a conèixer la feina que s’ha fet fins ara dins del projecte d’estructuració de paquets turístics a l’Urgell, dins el projecte de la Microconsultoria  de les Terres de Lleida endegat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Ara Lleida. La reunió ha estat  adreçada als empresaris i sector turístics. Ha comptat amb la presència de la consultora turística Lleida i tu, encarregada de paquetitzar l’oferta turística  i on el  President del Consell Comarcal, Salvador Bonjoch ha donat la benvinguda als assistents.

Al llarg de la reunió s’ha donat a conèixer la feina que s’ha fet fins ara i s’ha proposat  d’ampliar serveis dels paquets ja estructurats i la creació de nous paquets turístics combinats que contribueixin a elevar l’oferta turística de la comarca.

Hi ha participat una desena d’establiments interessats del sector dels allotjaments, oficines de turisme, museus i productes agroalimentaris, i ens locals.  L’objectiu d’aquest projecte és fer un pas endavant en la promoció i comercialització del territori, que alhora permet clarificar i estructurar l’oferta turística i millora la seva comercialització beneficiant de forma directa a les empreses turístiques de l’Urgell.