Reedició del mapa turístic de l’Urgell

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell ha reeditat el mapa turístic de l’Urgell on hi ha informació diversa i actualitzada  del territori.  OFICINES DE TURISME, MUSEUS I ESPAIS VISITABLES, ACTIVITATS DE LLEURE i ALLOTJAMENTS.

Així com un mapa, on estan situats els principals espais d’interès amb icones que marquen els productes, indrets o elements característics de la població.   S’han editat 10.000 exemplars que es repartiran a les oficines de turisme, museus i espais visitables, ajuntaments  i altres espais turístics del territori.

És una eina molt útil per informar als turistes i visitants, que disposa d’informació variada de les activitats, recursos turístics i propostes d’oci que es poden realitzar a la zona.

Aquesta publicació ha estat finançada gràcies a la subvenció de promoció turística que cada any ens atorga el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Ara Lleida.