La Ruta del Cister participa al Mercat d’escapades a Catalunya , a Barcelona

La Ruta del Cister, gestionada pels Consells Comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell, serà present al Mercat d’Escapades a  Catalunya, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, amb l’objectiu d’incentivar entre el públic català, els viatges curts -caps de setmana, ponts, etc.- per Catalunya. L’acció té lloc del 3 al 5 de maig al passeig Lluís Companys de Barcelona (al costat de l’Arc de Triomf), i compta amb la presencia de més de 130 empreses i entitats que comercialitzaran la seva oferta turística. Les tècniques de turisme de les tres comarques atendran l’estand de La Ruta del Cister, situat a l’espai de Tot Catalunya.

La diferència del Mercat d’Escapades respecte a una fira tradicional és que les empreses i institucions que hi participen venen la seva oferta directament al públic. Així, els visitants que durant aquest cap de setmana s’apropin fins a l’Arc de Triomf podran comprar in situ experiències turístiques diferents que els permetran descobrir la variada oferta turística de Catalunya.

En el Mercat d’Escapades s’hi pot trobar oferta relacionada amb Gastronomia i enoturisme, turisme actiu i natura, arts i cultura i vacances en família.  L’entrada al Mercat d’escapades és gratuïta i a l’aire lliure.