Benvinguts a Pagès a l’Urgell, 1 i 2 de juny

4ª Edició del cap de setmana del Benvinguts a Pagès. www.benvingutsapages.cat

L’experiència Benvinguts a Pagès torna a l’Urgell el cap de setmana de l’1 i 2 de juny. La gran festa de la pagesia catalana: explotacions agrícoles,  restaurants,  allotjaments i  activitats complementàries  participaran del projecte fent un cap de setmana de portes obertes. És una iniciativa que s’ha consolidat i suma més de 55.000 visitants en les tres edicions anteriors a tot Catalunya.

Enguany any 2019 és previst que hi participin 6 agents de l’ Urgell, entre els quals hi ha el celler Analec de Nalec, el celler Boldú Viticultors de Verdú, El Restaurant 2007 de La Fuliola, la visita guiada a Verdú, la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega i l’ Allotjament cal Monic de Castellserà.