El Consell Comarcal participa a la Fira de St. Miquel de Lleida

Del 27 al 30 de setembre el Consell Comarcal de l’Urgell participa a la Fira de St. Miquel de Lleida , dins l’espai “Aliments del territori i tu”, del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. En aquest espai tots els Consells Comarcals de Lleida hi són representats.

A l’estand de l’Urgell  hi ha un  mostrador  amb opuscles i fulletons turístics dels establiments de la comarca que es dediquen al sector agroalimentari, així com material turístic com  mapes, guies de l’Urgell i de La Ruta del Cister.   

A l’espai central hi ha un showcooking o espai de demostració, on els establiments agroalimentaris i els restaurants poden mostrar el seu producte i els seus plats al públic de la fira. De l’Urgell,  hi participen 3 establiments que faran maridatges i demostracions dissabte i diumenge. Són  Olis Roc de Vallbona de les Monges, Conserves Cal Senzill de Bellpuig  i Torrons Fèlix d’Agramunt.