Èxit de la jornada a Bellpuig, sobre marca turística a l’Urgell

JORNADA TÈCNICA A BELLPUIG, SOBRE L’ESTRATÈGIA DE MARCA TURÍSTICA A L’URGELL

L’Associació Leader de Ponent, el Consell Comarcal de l’Urgell i l’Ajuntament de Bellpuig han organitzat el 14 de novembre a la llotja de Bellpuig, la jornada tècnica  ESTRATÈGIA DE MARCA TURÍSTICA A L’URGELL. El President del Consell Comarcal i alcalde de Bellpuig , Salvador Bonjoch ha presentat l’acte.  

Hi han participat una vintena de persones del sector turístic de l’Urgell i del territori, per  debatre sobre les oportunitats de realitzar projectes de turisme a  la comarca de l’Urgell i buscar una marca turística que defineixi l‘Urgell. Per millorar el seu atractiu turístic i cohesionar un branding turístic territorial. A la jornada hi ha participat  tècnics de turisme, regidors d’ajuntaments , del sector dels allotjaments, agroalimentari…