Reedició del llibret de remeis casolans de l’Urgell

El Consell Comarcal de l’Urgell reedita el llibret REMEIS CASOLANS AMB HERBES AROMÀTIQUES O MEDICINALS  DE L’URGELL . Des de l’Àrea de turisme s’ha considerat necessària la reedició d’aquesta publicació ja que ha tingut molt èxit . Es tracta de la cinquena edició , de la qual s’han imprès 1.000 exemplars.

A la publicació hi ha diferents remeis i receptes per curar o prevenir diferents malalties, com pot ser el mal de coll, per la tos, per les cremades o per treure berrugues. Aquestes receptes han estat realitzades per persones de la comarca de l’Urgell i també del territori, utilitzant com a ingredient principals herbes o plantes medicinals, que es poden trobar al territori, com poden ser la camamilla, el lloré, timó, la mel, sàlvia o la llimona.

Es poden aconseguir gratuïtament a l’Oficina Comarcal de Turisme de l’Urgell