Nou vídeo cultural de La Ruta del Cister i l’Urgell

La Ruta del Cister presenta el vídeo promocional a través de les xarxes socials

Un vídeo promocional que ressalta el turisme cultural i l’àmplia diversitat d’espais del territori

Els consells comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell han presentat el vídeo promocional de La Ruta del Cister com a destinació turística cultural en motiu de l’Any del Turisme Cultural a través de les xarxes socials: Facebook i Instagram (@larutadelcister) i al canal de YouTube https://goo.gl/ghRBcn

El vídeo es va gravar a la primavera i presenta els llocs més emblemàtics de les tres comarques a través d’un relat més emocional i experiencial, i ha comptat amb la col·laboració de dues noies com a protagonistes.

A més a més, s’han editat tres vídeos, un per comarca que es presentaran al llarg d’aquesta setmana a les xarxes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Espai Guinovart, Urgell

 

 

 

 

 

Els espais que apareixen als vídeos son: a la Conca de Barberà: l’itinerari micològic del Paratge natural de Poblet, el monestir de Poblet, les Coves de l’Espluga de Francolí, el pas de ronda i l’església de Santa Maria de Montblanc, el celler Carles Andreu de Pira, la torre del castell i la botiga de Cal Jaume Punto de Santa Coloma de Queralt. A l’Urgell: el monestir de Vallbona, Guimerà, el castell i la ceràmica de Verdú, el Museu comarcal de l’Urgell de Tàrrega, l’església i el Mausoleu de Ramon Cardona de Bellpuig, el refugi antiaeri, l’Espai Guinovart i els torrons i la xocolata d’Agramunt. A l’Alt Camp: el Centre d’interpretació del tèxtil del Pla de Santa Maria, el monestir de Santes Creus a Aguamúrcia, el santuari de Montserrat a Montferri, el celler modernista de Nulles, el Columbari de Vila-rodona, l’Aixopluc dels Castells del Gaià a Querol i el Camí de les Terres del Gaià al Pont d’Armentera.

       
 

Celler Carles Andreu, Conca de Barberà

 

 

Querol, Alt Camp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Querol, Alt Camp