L’Urgell edita nou material turístic. Guia de fires i festes i Visites guiades a l’Urgell

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell edita  nou material, la  Guia de Festes , Fires i mercats de l’Urgell 2019 .

S’han editat  3.000 unitats  a color, on hi ha les dates i la informació principal de les festes i fires de la comarca.

 També ha dissenyat la publicació Visites guiades a l’Urgell, amb la  informació de les visites guiades que es poden realitzar al territori, preus, horaris i informació d’interès.  S’han editat  2.000 unitats a color.

Aquest material és de gran utilitat per informar als turistes de l’oferta d’oci existent i també per assistir a les fires i mostres on el Consell Comarcal participa aquest any;  la Fira de St. Josep de Mollerussa, la Fira de St. Miquel de Lleida, i els salons turístics del Mercat d’Escapades i el B-Travel a Barcelona.

També es repartirà el material als ajuntaments, oficines de turismes, allotjaments i espais visitables de la comarca i el territori.