Trobada de tècniques de turisme de l’Urgell a Verdú

Amb l’objectiu d’establir ponts de diàleg entre les diferents oficines de turisme de l’ Urgell i  conèixer de primera mà els recursos comarcals i poder-los promocionar de manera conjunta, el Consell Comarcal de l’ Urgell ha organitzat el dijous 28 de març una trobada d’oficines de turisme de l’ Urgell, a Verdú.

Aquestes trobades permeten assolir una millor coordinació per tal de donar una excel·lent  atenció als turistes i visitants, i contribuir entre tots, a donar a conèixer els atractius turístics existents. Aquesta trobada és un pas important per establir contactes, i intercanvis d’ idees i propostes entre els tècnics de les diferents oficines de turisme. Hi han participat  responsables de l’Oficina municipal de turisme d’Agramunt, de Bellpuig,  de Verdú i de l’Oficina Comarcal de Turisme de l’Urgell, a Tàrrega.

Aquesta jornada ha consistit en una sessió tècnica i posteriorment, un recorregut per la població amb la visita de diferents espais de Verdú, com  són l’església, la torre del castell o el poblat ibèric dels Estinclells.

Amb aquest tipus d’activitats, el Consell Comarcal de l’ Urgell  vol donar a conèixer in situ, els productes turístics que estan treballant les oficines de turisme , per tal que col·laborin a promocionar la comarca de l’ Urgell. L’any 2016 les reunions de tècniques de turisme de l’Urgell van tenir lloc a Agramunt i a Bellpuig.