Èxit a la formació sobre màrqueting digital , a Maldà

L’Associació Leader de Ponent, l’Ajuntament de Maldà i el Consell Comarcal de l’Urgell  han organitzat la jornada tècnica  PROMOCIONA EL TEU PRODUCTE AGROALIMENTARI AMB ÈXIT: LES CLAUS DEL MÀRQUETING DIGITAL, el 12 de juliol al castell de  Maldà. 

Hi han participat més de 20  productors agroalimentaris de l’Urgell i del territori. La ponent ha estat, Gemma Capell de l’empresa Red Flavors que ha exposat als assistents les eines per promocionar amb èxit els  productes  agroalimentaris , bé estant present a les xarxes socials, o amb l’assistència a fires i mostres, amb la venda on line, posicionament SEO, etc.

Els participants han après conceptes i coneixements que seran útils per al seu negoci, per poder captar nous clients, fidelitzar els que ja tenen i donar a conèixer el seu producte. Entre els assistents hi havia representants del món del turisme, així com  productors  del territori, d’oli  d’oliva, vins, torrons, sidra…