Aprofita els avantatges 2X1 del Talonari cultural La Ruta del Cister

Aquest estiu aprofita per visitar els museus i espais visitables de La Ruta del Cister amb avantatges 2X1 per conèixer diferents espais. A l’Urgell, el Refugi Antiaeri , l’Espai Guinovart i Lo Pardal d’Agramunt, el Convent de Sant Bartomeu i Mausoleu de Bellpuig, el Museu J Trepat i el Museu Comarcal de l’Urgell a Tàrrega, el castell de Montclar d’Urgell, el Centre d’Interpretació Lluís Companys del Tarròs, l’Espai museístic del cinema a Vallbona de les Monges, el castell de Verdú, l’Antic Molí d’Oli Maurici Massot de Belianes, 

Es pot aconseguir gratuïtament a les oficines de turisme de La Ruta del Cister. A l’Urgell, a Agramunt, Bellpuig, Tàrrega, Vallbona de les Monges i Verdú. 

Més informació a la web www.larutadelcister.info