El Consell Comarcal de l’Urgell a la Fira de St. Miquel de Lleida

Del 26 al 29 de setembre el Consell Comarcal de l’Urgell participa a la Fira de St. Miquel de Lleida , dins l’espai “Aliments del territori i tu”, del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. En aquest espai  hi són representats els  Consells Comarcals de Lleida.  

 

L’estand de l’Urgell  està decorat amb productes que han cedit els productors agroalimentaris de la comarca, on hi ha una mostra de vins, oli d’oliva, vinagres, sidra, ametlles, torrons, nous, caramells  entre  altres productes de la comarca. També hi ha un   mostrador  amb opuscles i fulletons turístics  de l’Urgell i La  Ruta del Cister.   

 

A l’espai central hi ha un showcooking o espai de demostració, on els establiments agroalimentaris i els restaurants poden mostrar el seu producte i els seus plats al públic de la fira, tot fent maridatges i tastos.  De l’Urgell,  hi participen 3 establiments que faran maridatges i demostracions diumenge 29 de setembre. A les 11 h hi haurà un maridatge de vi dolç de l’Olivera de Vallbona de les Monges amb galetes del Rosal de Tàrrega i a les 18 h  hi haurà un maridatge de Torrons Fèlix d’Agramunt, amb cerveses  artesanes.  

Així mateix, el divendres 27 a la tarda, tindrà lloc la reunió de treball per presentar les idees i projectes en relació a les noves polítiques locals de suport als productors de proximitat, en relació a la jornada Producterra que va tenir lloc a Bellpuig, al mes de març. Hi participaran la consellera de Turisme, Consum i Fires, Gràcia Auró; el conseller de Promoció Econòmica, Carles de Ahumada, i la tècnica de turisme Ester Corbella.