Una blocaire italiana visita Torrons Roig d’Agramunt

Divendres 27 de setembre la blocaire italiana Luisa Ambrosini   del bloc Tacchi e Pentole ha visitat la fàbrica de Torrons Roig d’Agramunt.  

Aquesta visita forma part d’un viatge de la blocaire italiana per les terres de Lleida i per Catalunya, per descobrir la gastronomia i els productes agroalimentaris. En el seu bloc  www.tacchiepentole.com parla de cuina, gastronomia i moda.  A Torrons Roig ha descobert el procés d’elaboració dels torrons i la xocolata a la pedra, a les  vigílies de la Fira del Torró i la Xocolata d’Agramunt, i a punt d’iniciar la campanya d’enguany del torró.

Aquest trip ha estat organitzat pel  Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Ara Lleida, l’Agència Catalana del Turisme  i ha comptat amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Urgell, Torrons Roig i l’Oficina de turisme d’Agramunt.